PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET TREU UN VALUÓS PUNT DE LA SEVA VISITA AL CAMP DE L'ALCUDIA B

M.Angel Coll;Tot i les baixes que tenia el Lloret per aquest partit i la dificultat del rival, els nostres aconseguiren treure un important punt de la seva visita al difícil camp de l’Alcúdia B.

Durant la primera part, el Lloret va dominar el joc i disposà d’algunes ocasions clares per avançar-se al marcador, no obstant, s’arribà al final del primer temps amb el resultat d’empat a cero gols. A la segona part, l’Alcúdia B es va avançar al marcador amb un gol, que en cap cas feia justícia al que havia estat el partit. Ja a les acaballes del partit i quan semblava que l’1 a 0 seria el resultat definitiu, arribà el gol de l’empat aconseguit per en Miquel Coll, qui culminà a la perfecció una falta picada per en Joan Ramos.