Jornada 23
del 24.02.07
Port Pollença 0
U.E.Lloret 1

Sabíem que el partit d’ahir no anava a ser fàcil, el que ningú s’imaginava és que se sofrís durant tant de temps. I és que el nombrós públic que va acompanyar al seu equip fins al Port de Pollença, va haver d’esperar primer 37 minuts de retard perquè comencés el partit, ja que el trio arbitral va arribar deu minuts abans de l’hora que en teoria havia de començar, i després en la segona meitat va tenir la genial idea d’allargar res menys que 15 minuts. I us puc assegurar que amb un estret 0-1 en el marcador aquests minuts de més semblen hores.
Si alguna cosa positiva podem treure del partit d’ahir és que els nostres jugadors han sabut sofrir, ja que van demostrar que amb un resultat molt estret, amb tres jugadors sancionats, altres tants lesionats, i alguns que estaven en el camp amb bastants problemes ja que no estaven al cent per cent, van donar un recital d’intensitat, concentració, i bravura, qualitats totes elles que en altres partits hem tirat en falta.
El partit en línies generals no va ser bo, semblava que els dos equips es tenien molta por ja que ambdós conjunts es van dedicar més a defensar que a crear joc i atacar. Va ser un partit on les defenses es van imposar clarament als atacants, on el joc es va desenvolupar durant gran part del temps en el centre del camp, i la circulació del baló va brillar per la seva absència.
La nostra defensa va estar realment seriosa i m’agradaria destacar a Gerard, que jugant de central va demostrar que és un home molt polivalent i que està físicament a un gran nivell, ja que ahir es va fer un fart de fer quilòmetres, estant gairebé sempre bé col•locat defensivamente i si haig de posar-li alguna objecció, només l’hi posaria a l’hora de sortir amb el baló controlat.
Amb tant de control defensiu es van crear molt poques ocasions de perill, ja que per part dels locals només vaig poder comptabilitzar una en el minut 30, que en una internada per la seva banda esquerra llancen el baló a l’àrea petita, i un jugador remata totalment sol perquè Guillem assoleixi parar sense massa dificultats, i una altra en el minut 102 de partit en un de les poques distraccions de la nostra defensa assoleixen encarar al nostre porter i aquest en l’u contra un es llança als peus per a blocar el baló, en una gran intervenció.
Per la nostra part excepte el gol en el minut 32 de partit quan Pere Joan llança una falta, en la qual el porter local no aconsegueix blocar el baló i al caure als peus de Toni Coll marca el que seria definitiu 0-1. Que per cert cap destacar també que el nostre davanter Toni Coll sense fer massa soroll ja duu 9 gols aquesta temporada, enhorabona nen.
La part negativa van ser les expulsions d’Amador i de Pere Joan, ja que es perdran el pròxim partit però sembla ser que aquesta temporada és impossible repetir un onze inicial, encara que recuperarem a Miki, a Biel i en teoria a Plomer, però crec que aquest últim es va a esquiar, ( per cert Pupas si vas a esquiar alerta amb les caigudes).
El que està clar és que ara no hem de perdre a casa el que guanyem fora, i el pròxim diumenge i davant la nostra afició no podem fallar, i així serà no?
PD.: en aquest partit el Mister no va poder estar físicament en el camp ja que es trobava de viatge per Menorca, encara que dono fe que va estar donant ordres telefònicament abans del partit, i també durant els 105 minuts que va durar.