PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

GOLEJADA D'ESCÀNDOL EN EL MUNICIPAL DE “SA COMUNA”

Jornada 32 del 06.05.07 – U.E.Lloret 6 – U.D.Rotlet Molinar 1

El partit se’ns va posar de cara molt aviat, ja que en el primer minut de partit una gran assistència de Toni Coll a Miki, aquest aconsegueix anar-se’n del seu marcador i encarar al porter al qual aconsegueix batre i encarrilar amb l’1-0 la que al final seria la més gran golejada de la temporada.
En el minut 26 de partit un molt inspirat Toni Coll realitza una assistència perfecta a Bernabé el qual arriba fins a la línia de córner i sense angle marca un gran gol, establint el 2-0 al marcador.
Més tard en el minut 43 va arribar un dels gols més bonics del partit, en el que des de la nostra línia defensiva li arriba la pilota a Tito, aquest li passa la pilota a Joan Pau, perquè cedeixi a Toni Coll, el qual entra per banda dreta i realitzi un centre perfecte a Miki ja en la frontal de l’àrea, aquest assisteix a Miquel Coll perquè marqui el 3-0, i un gol esplèndid.
Amb aquest resultat va finalitzar una primera meitat en la qual els visitants no van arribar a la nostra porta en cap ocasió, sent totalment nuls en atac.
En la represa del partit (min.50) i perquè no quedés cap dubte de qui era el millor sobre el camp, de nou Miki rep una pilota a passi de Biel Alomar, que amb la seva habitual classe i fent coses difícils que semblen fàcils, es desfà del seu marcador i de xut creuat posa el 4-0 al marcador.
Més tard en l’única ocasió clara que van disposar els del Molinar escurcen distàncies i aconsegueixen el 4-1.
Rondava el min. 79 quan en una jugada espectacular de Miki en la que es desfà de dos contraris, i en la sortida del porter el bat de xut creuat (5-1)
Encara que el toc final del partit ho va posar el nostre porter Guillem en el min.90 al pujar a executar una falta en la frontal de l’àrea, aquest de tir fort i ras marca el definitiu (6-1), quan el porter visitant no aconsegueix blocar la pilota que li passa entre les cames, aixecant dels seus seients al públic del Comunale.
Gaudim d’aquest moment i d’aquest partit però sense perdre la concentració que anem a necessitar diumenge que ve enfront d’un difícil però no invencible Arenal. Tots sabem que és la fira de la nostra localitat i per aquest motiu es va canviar el partit en la primera volta, així que entre tots hem d’unir forces perquè el nostre camp sigui inexpugnable, i al final aconseguir una gesta que passés a la història.
Així doncs jo des d’aquesta humil pàgina demanaria a tota l’afició que diumenge que ve es mobilitzi per a un importantíssim partit que pot marcar un abans i un després d’un equip petit, però molt gran a la vegada.