Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

AIXÒ NO FUNCIONA

No cal ser endevino per a saber que alguna cosa està passant amb el nostre benvolgut equip, ja que sens dubte el que té una competició com la lliga és que quan més partits es duen disputats, més clar està quin és o serà el teu lloc, i el nostre en aquests moments és estar pendent dels equips de baix i oblidar-se de moment de les posicions de privilegi.

Els nostres ara mateix no estan bé ni física ni mentalment, entrant en una dinàmica molt negativa, quedant clar que el 5-0 de Son Oliva no va ser casual sinó que a dia d’avui és el que hi ha.

Tenim una plantilla amb un nivell individual altíssim però que no funciona com equip, i aquí radica el nostre mal, ja que si ens dediquem a fer la guerra pel nostre compte no pot sortir bé, això és un esport que es juga en conjunt i no de forma individualista, ja que per a això hi ha altres esports com el tennis.

Altra dada a tenir molt en compte és l’estat físic d’alguns components de la plantilla, quedant demostrat que s’ha baixat notablement el llistó en aquest aspecte, quan tots sabem que en aquesta categoria si es vol triomfar un percentatge molt elevat depèn de com està l’equip físicament, i el nostre no està bé.

Del partit n’hi ha prou amb dir que en la primera meitat ens van arribar quatre vegades i ens van marcar en tres, i que en el minut 45 ja perdíem per un clar 0-3. I encara que amb la sortida d’un Miki que va sortir al camp tocat, l’equip va millorar una mica en atac i semblava que amb el 1-3 podíem posar en dificultats a un Barracar molt ordenat i pràctic, tot es va esfumar quan els visitants marcaven de nou el definitiu 1-4 amb el qual va finalitzar el partit. En el minut 85 es va muntar una tangana que es va saldar amb dues expulsions per part del Barracar i la del nostre màxim golejador Miki, que va venir per a fer-nos un favor ja que no es trobava al 100%, i ara ho perdrem com a mínim per al pròxim partit.

Si hi ha algo positiu del partit d’ahir és sens dubte el debut de Pere Més amb la samarreta de la U.E.Lloret, ja que va demostrar tenir molt bona visió de joc, donant un recital d’assistències, i que de segur ens donarà moltes alegries quan l’equip torni a jugar com sap. Aquest centre-campista va estar jugant a la Lliga Autonòmica Juvenil amb el Andraitx, i el seu darrer equip ha estat el Toulouse F.C. de la primera regional francesa, on ha estat cursant els seus estudis.

Queden encara molts partits i molta lliga per davant, però necessitem guanyar ja davant de la nostra afició, que està desitjant veure triomfar per primera vegada al seu equip en el nou “Comunale”, i encara que el rival del pròxim diumenge no sigui el més apropiat per a assolir-lo (Juv.Bunyola), cal treballar dur aquesta setmana i el dia del partit sortir a per totes.

0 comentarios