Blogia
PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET NO TENGUÉ EL SEU DIA I CAIGUÉ DERROTAT PER 0-3 DAVANT EL CAMPANET

Un fluix Lloret, no pogué fer res davant el Campanet, que aconseguí imposar-se per un clar 0 a 3. El partit és dels anomenats per oblidar, sense gaire història i on el nostre equip en línies generals va mostrar un rendiment molt baix, fent un dels partits més magres de la temporada. Fruit d’això, el Campanet va superar al Lloret durant la major part del partit i aconseguí emportar-se els tres punts del Camp Municipal de Sa Comuna.

Pel que fa a l’evolució del partit, comentar que la primera meitat acabà amb el resultat de 0 a 1 favorable als campanaters. La segona meitat fou molt travada i amb continues interrupcions, on el bon joc dels dos equips va brillar per la seva ausencia. Tot i això, el Campanet amb dos contracops aconseguí sentenciar el partit, establint un contundent 0 a 3 final.

Amb aquesta derrota s’esfumà la il·lusió de tornar la revenja “esportiva” de la temporada passada, on s’escapà el nostre ascens dins Campanet.

Esperem que per la semana que ve es recuperin sancionats i lesionats, i es pugui preparar amb millors condicions el proper partit.

Crònica gentilesa de M.A.Coll


0 comentarios