PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET REMONTÀ UN 2-0 I S'EMPORTÀ ELS 3 PUNTS DE SANTA MARIA

Abans de començar a fer la crònica, he de reconèixer que no vaig veure l’encontre, ja que em vaig negar a pagar 6 euros per entrar a veure el partit, ja que, quan el C.D Santa Maria ens visità al nostre camp, no se’ls va cobrar entrada. Fet aquest aclariment, comentar que el partit va començar amb un clar domini del Santa Maria, que al minut 5 ja guanyava per 2 a 0! El marcador era un fidel reflexe de la poca concentració amb la que sortiren al camp els jugadors de la U.E Lloret, i vegent com havia arrancat el partit perillava que l’encontre acabàs amb una goletjada en contra dels nostres interessos. No obstant, tot i l’empanada inicial, el Lloret despertà i a punt d’ acabar la primera part, en Ramos marcà un gol que acursava les diferències.Posteriorment, arribà una picabaralla entre un jugador del Santa Maria i en Jaume Calafat, que provocà l’expulsió dels dos jugadors.

El començament de la segona part fou de tanteig entre els dos equips, però poc a poc, el Lloret es va anar fent amo i senyor de l’encontre fins al punt que capgirà el resultat, mitjançant els gols del capità Miquel Coll i Mario Acedo (penal). El partit doncs, finalitzà amb el resultat de Santa Maria 2-3 Lloret. Amb aquesta victòria, i a falta de disputar la darrera jornada a casa davant el Rtvo. Victòria, el Lloret sembla que finalitzarà classificat amb una meritòria setena plaça.
Respecte del partit destacar també la desafortunada lesió del nostre gran goletjador “Miki”, que en un principi semblava que podia ser molt greu, però que desprès d´unes primeres proves mèdiques, sembla que amb un parell de dies de repòs es podrà recuperar, així que ànims i que tenguis una bona recuperació.