PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET TORNA A GUANYAR DESPRÈS DE DOS MESOS

El d’avui era un partit de vida o mort, del qual el Lloret sortí victoriós. Els nostres van sortir des del primer minut a per totes, per tal de sumar els tres punts davant un rival teòricament inferior. A la primera part, el Lloret s’avançà amb un gol d’en Vicenç Canyelles, qui va tornar realitzar un gran partit i fou un dels jugadors clau en la victòria. Minuts desprès el Lloret va fallar un penal i seguidament el Vilafranca empatà aprofitant una badada defensiva dels nostres. Amb empat a un gol s’arribà al final del primer temps.

Als pocs minuts de començar la segona part, el Lloret es tornà avançar amb un gol d’en Tomeu Coll. El gol va tornar donar tranquilitat a l’equip, que es va fer amo i senyor del partit. El domini es va veure recompensat minuts desprès, quan arribà l’1 a 3 definitiu, amb un golàs de falta que fou obra d’en Alberto Miranda.

Amb aquesta victòria el Lloret ha romput una mala ratxa de dos mesos sense guanyar un partit i ha servit per recuperar la confiança. De ben segur que aquest tres punts, ajudaran a afrontar amb optimisme els propers partits davant rivals directes per surtir de la part baixa de la classificació.