PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET SEGUEIX EN LÍNIA ASCENDENT

Sembla que els fantasmes del descens s’allunyen del Lloret, desprès d’una primera volta molt irregular, l’equip ara ha entrat dins una dinàmica de resultats positiva. Tot i que avui l’equip no ha fet un gran futbol, si que ha estat efectiu, fet que li ha permès aconseguir la victòria davant el Serverense B.

L’equip visitant s’avançà als primers minuts de l’encontre, al materialitzar un excel·lent gol de vaselina. Tot i aquest contratemps, el Lloret espitjà per a conseguir l’empat, però tot i l’esforç dels nostres jugadors, s’arribà al final de la primera meitat amb el marcador advers.

La segona part fou molt moguda, el Serverense B es va quedar amb un jugador menys al ser expulsat, fet que va ser aprofitat pel Lloret, que va capgirar de seguida el marcador. A la sortida d’un corner n’Alberto Miranda, va marcar de cap l’empat, minuts desprès arribava la bogeria amb el gol d’en Rafel Mojer, qui va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per establir el 2 a 1 favorable al Lloret. Tot i la superioritat, l’equip va baixar el ritme físicament i per moments es va veure superioritat per l’equip contrari que jugava amb deu jugadors. Ja a les acaballes del partit, arribà el 3 a 1 definitiu que sentencià el match, amb una obra d’art d’en Vicenç Canyelles.

Amb aquests tres punts, el Lloret deixa de mirar la part baixa i s’acosta una mica més al grup d’equips que es troben a la part mitja-alta de la classificació.