PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

LO MILLOR DEL PARTIT, ELS TRES PUNTS.

(Jornada 8 del 20.10.07 / U.E.Lloret 3 – C.F.Port de Soller 0)

Ahir va quedar clar que els nostres no juguen bé quan l’equip al que ens enfrontem està situat per la part baixa de la classificació, no és res nou ja que la temporada passada succeïa exactament igual. Sembla com si es contagiessin del joc rival i la velocitat i bon joc brilla per la seva absència.

La primera part va ser del pitjor que hem vist aquesta temporada, n’hi ha prou amb veure que la primera ocasió de perill es va produir en el minut 33 de partit, quan al llançar una falta en la frontal de l’àrea, Joan Ramos en jugada assajada cedeix a Miki i aquest d’un fort tir marca el 1-0, en la primera jugada de perill a pilota parada. Els visitants van disposar d’una única ocasió de gol, quan en el minut 38 s’internen per banda esquerra i el seu centre és rematat al travesser. Més tard en el minut 42 Bernabé en una gran jugada per la seva banda esquerra aconsegueix donar una assistència perfecta a Miki, que davant el porter disposa d’una gran ocasió que no assoleix materialitzar. Aquestes tres jugades van ser l’única cosa destacable d’una primera meitat en la qual va faltar intensitat, velocitat, anticipació i jugar el baló arran de terra.

La segona meitat no podia començar millor, ja que en el minut 48 en un error de la defensa, Miki els guanya l’esquena i a l’encarar al porter aquest comet un penal de llibre, sent també expulsat amb vermella directa. Dos minuts més tard min.50 la pena màxima és llançada per Miquel Coll, que enganya molt bé al porter i establix el 2-0. El partit a partir d’aquí va quedar sentenciat, ja que els del Port van baixar més el seu ritme i van lliurar el partit gairebé sense resistència, i excepte en alguna jugada molt esporàdica no van inquietar la nostra porteria, encara que els nostres tampoc estaven per la labor d’augmentar el marcador.

Cap ressenyar l’esportivitat dels dos conjunts, ja que no va haver cap jugada fora de to, pel que l’àrbitre va tenir un partit molt tranquil en aquest sentit.

El partit transcorria amb més pena que gloría quan en el min.83 Miki amb astúcia roba un baló en la medul·lar encarant porta amb velocitat, i al veure a Joan Riutort entrant per banda esquerra li cedeix el baló i aquest amb un tir impressionant marca un gol esplèndid, estrenant-se com golejador amb la samarreta del Lloret, pujant al marcador el definitiu 3-0.

Espero i desig que diumenge que ve enfront del Son Roca, es vegi el veritable potencial de la U.E.Lloret, ja que no crec que jugant al nivell amb el que s’ha fet avui puguem treure res positiu, dins un camp que ens posaran les coses molt difícils, i per a complicar més jugant al matí.