PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

TREBALLADA VICTÒRIA EN EL MUNICIPAL DE LLUCMAJOR

Els nostres, es presentaven a Llucmajor amb innombrables i importants baixes, i després del descans nadalenc on els excessos culinaris es paguen. Però encara així van sortir a per el partit des del primer minut de joc. El cos tècnic va haver d’enginyar-se-les per a confeccionar una alineació inèdita, que al final va donar els seus fruits, amb una línia defensiva totalment innovadora ja que mai havien jugat junts. En el centre del camp ocorria el mateix ja que a causa de la baixa de Juanjo, es van haver d’inventar una medul·lar amb garanties, i la veritat és que la cosa va sortir bé.

Els inicis van anar de tempteig, i encara que no havia un dominador clar les aproximacions a la meta rival eren més perilloses per part dels nostres, demostrant que volíem els tres punts. En el minut 19 de la primera meitat un Amador molt treballador va haver de ser substituït per Mario el qual sortia d’una llarga lesió, a causa de unes molèsties, condicionant encara més els possibles canvis. Rondava el minut 27 de partit, quan Miki controla un baló en la frontal de l’àrea entre els dos centrals, es desfà d’ells amb la seva classe habitual, i en la sortida del porter establix el 0-1, amb un gol marca de la casa.

Quan el cronómetro marcava el minut 40, es produïx una doble expulsió en la qual es van veure involucrats un jugador del Llucmajor i Tito, els quals van veure el camí a les dutxes abans que l’àrbitre xiulés el final de la primera part. Dos minuts més tard (min.42) els locals disposen de l’única ocasió al rebre el baló dintre de l’àrea i lliure de marca un jugador el qual realitza un potent tir encara que sense anar entre els tres pals.

Els inicis de la segona meitat eren un clar avís del que faltava per arribar, ja que amb tan sol cinc minuts disputats (min.50) el nostre Mister Toni Florit és expulsat per les seves reiterades protestes, i no anava a ser l’únic. Un minut més tard Miki realitza una internada espectacular, i quan encarava a porta és caçad per darrere, sent expulsat el jugador del Llucmajor. El Partit se’ns posava de cara amb el marcador a favor i amb superioritat numèrica, i en lloc d’aprofitar l’ocasió ens dediquem a protestar i increpar al col·legiat, sabent per endavant que això no duu a cap lloc, excepte a un, els vestuaris. Quan els ànims estaven a flor de pell, arriba la jugada del penal que per al meu parer va ser clar, perdonant fins i tot la vermella al nostre porter Biel, i encara que en un primer moment assoleix buidar el baló, aquest torna al llançador i remata a plaer empatant el partit.

Vull destacar el debut de Gabriel Miralles en la porteria que ha estat fitxat aquesta setmana a causa de la lesió de Juanmi. La seva actuació va ser molt seriosa i va resoldre les situacions compromeses amb solvència i seguretat. Enhorabona.

En el minut 66 s’organitza una disputa en la qual nosaltres ens duem la pitjor part, sent expulsats Jaume Calafat, Amador Gacies, i arran de l’esdevingut més tard expulsen també al 2º entrenador Toni Ferriol, i al nostre delegat Martí Mateu, donant una penosa imatge i demostrant que no aprenem dels errors, i que si exigim als nostres jugadors el màxim respecte als àrbitres els que estan al capdavant d’ell són els primers que han de donar exemple.

Encara sort que en el minut 77, Miki amb una altra de les seves genialitats es va dels seus marcadors per força i velocitat, s’interna en l’àrea i assisteix a Mario que havia acompanyat la jugada molt bé, per a marcar el que seria definitiu 1-2 .
Aquesta vegada ha anat bé i hem guanyat un partit que teníem perfectament controlat, però que va estar a punt de torçar-se, encara que no sempre serà així. Tenim una gran plantilla amb jugadors extraordinaris, així que, per què no ens dediquem a jugar i ens deixem de protestar als àrbitres?