PÀGINA OFICIAL DE LA U.E.LLORET

EL LLORET A LA FI DEMOSTRÀ EL SEU VERTADER POTENCIAL

Gran partit de la U.E Lloret, que va superar amb un contundent 4 a 1 al Rtvo. La Victoria, equip que fins la jornada d’ahir no havia encaixat cap gol en contra. Sense cap dubte, el Lloret va mostrar la seva millora cara, amb un gran esperit de lluita i una gran efectivitat de cara a porta. L’equip ahir va mantenir la concentració al llarg dels noranta minuts i es mostrà com un equip molt sòlid. Tot i que l’inici del partit va estar dominat pel conjunt palmesà, que mostrà la seva qualitat. No obstant, aquest domini no es va traduir en gols, en canvi, el Lloret aprofità dues ocasions a pilota aturada per marcar i posar un 2-0 al marcador, amb gols d’Alberto Miranda i Toni Mateu.

La segona part començà igualada fins que al minut 60 l’àrbitre va expulsar rigurosament amb vermella directa a nen Pep. A pesar d’aquesta inferioritat el Lloret es va defensar molt bé, tot i que la Victòria va retallar distàncies. Just desprès d’aquest gol, el Lloret es va quedar amb nou jugadors per doble groga a nen Tito. Però quan semblava que estava més a prop l’empat, arribà la bogeria i el Lloret amb dos contracops marcà dos gols (Miranda i Bernabé) que sentenciaren el partit.

Desprès de dues victòries a casa i dues derrotes a fora, el Lloret es troba a la part mitja de la classificació, de ben segur que si es comença a puntuar lluny de Sa Comuna, l’equip estarà a la part alta.