DERROTA CONTRA EL LÍDER AMB LA CARA BEN ALTA

Jornada 29 del 15.04.07 / C.D.Llosetense 3 – U.E.Lloret 0

Tots sabíem que era molt difícil treure algun punt a l’inexpugnable camp del líder, i després de lo vist
entenem a la perfecció perquè cap equip ha aconseguit res del Municipal de Lloseta.
L’inici no va ser precisament esperançador ja que en el minut 6 de partit, en un llançament que no tenia
massa perill des de fora de l’àrea, el nostre porter Guillem no aconsegueix blocar la pilota i le deixa en
safata perquè un adversari remati a plaer, establint el 1-0 al marcador.
Era massa avantatge per a un equip que ho ha guanyat tot en el seu camp, encara que durant tota la primera
meitat no va tornar a acostar-se per la nostra àrea, però també és cert que nosaltres tampoc ens varem apropar per la seva.
Va ser una primera part que semblava com si els dos conjunts es tinguessin molt de respecte, i en el que qualsevol
intent de jugada directa s’estavellava en unes defenses perfectament plantades en l’excel·lent terreny de joc.
Escoltant els comentaris dels seguidors locals es podia entreveure que no estaven d’acord amb el seu joc, i vaig
poder escoltar en més d’una ocasió que era la pitjor primera meitat del Llosetense en el que va de lliga. Però és que la
U.E.Lloret no li va donar cap facilitat al rival, anticipant-se en qualsevol acció, amb una concentració digna de menció,
i amb un plantejament tàctic fregant la perfecció.
Però l’inici de la segona meitat va ser un calc de la primera, i en els primers minuts ens van sorprendre de nou en una
gran jugada per la banda dreta, en la que el nostre porter no hi va poder fer res perquè ens marquessin el 2-0.
A partir d’aquí es pot dir que es va acabar el partit per als nostres ja que el mister va manar avançar línies, en un intent
d’escurçar distàncies però la gran defensa del quadre local era realment inexpugnable, i s’entén a la perfecció perquè és
l’equip més golejador i menys golejat.
Si a tot això afegim un prodigi que juga amb el 7 a l’esquena i juga d’extrem dret, que ens va fer autèntic estrall
per aquesta banda, s’entén perquè van líders destacats i encara que matemàticament no estiguin a primera, està clar que
l’any que ve estaran jugant en la categoria superior sens cap dubte, i a més amb tot mereixement.
En una contra dels locals, en la que també van entrar per banda dreta ens van marcar el que seria definitiu 3-0, amb el
qual conclouria el partit, i que podrien haver estat més si els locals haguessin estat més afortunats.
Nosaltres ara hem d’aixecar el cap ja que entrava en els càlculs perdre en aquest camp, i tenir la moral bé alta davant la
visita del Sta.María, al qual hem de guanyar si volem estar dalt.
No vull tancar aquesta crònica sense donar les gràcies a una afició totalment lliurada al seu equip, i que a pesar del temps tan
dolent va acudir a Lloseta animant en tot moment sent realment espectacular el seu comportament malgrat anar perdent,
donant un lliçó de saber estar, ja que no és fàcil saber perdre, però davant un rival d ’aquest calibre només hem de